YOGA

Cuvantul “yoga” este derivat din termenul Sanskrit “yuj”, care inseamna “a te alatura”, mai exact a-ti concentra atentia, a constientiza si a aplica.

Yoga nu este o religie, ci este o practica, o arta straveche care se bazeaza pe un sistem de armonizare si dezvoltare a corpului, mintii si a spiritului. Yoga presupune disciplinarea intelectului, a mintii, a emotiilor, a dorintelor, iar practicarea constanta te va duce la o stare de liniste interioara si iti va face corpul mai puternic, mai flexibil si va imbunatati functiile sistemului respirator, circulator, digestiv si hormonal.

Scopul final al yoga este dezvoltarea personala, eliminarea efectelor stresului, depasirea starilor de deprimare si anxietate.

1
an essay writing a dissertation abstract resume editing research paper writing service case study essay perfect essay writing papers for money online paper writer critical essay example writing essay assignment service write my essays college entrance essay essay helper essay writer online cheap college research papers

Copyright © 2015 Toate drepturile rezervate. Lifeyoga. | https://power-essays.icu/