11933453_486996118123610_8642755910168002146_n
WHO ARE WE

Life Yoga Center a luat nastere din dorinta de a impartasi cu ceilalti un stil de viata sanatos, pentru ca, in definitiv, yoga reprezinta calea spre o viata linistita, sanatoasa atat din punct de vedere fizic, cat si mental.

- Denis Dochioiu

Life Yoga Center introduce un concept nou – “Healthy Life”, care aduce impreuna practica yoga – hrana pentru corp si suflet – si un program de food coaching ce te va ajuta sa manaci sanatos si corect din punct de vedere nutritiv.

Pregatirea noastra este certificata de YOGA ALLIANCE USA, iar studiile s-au desfasurat in India,  Rishikesh, oras supranumit “capitala internationala yoga”.

Suntem o echipa a carei misiune este aceea de a impartasi toate cunostintele acumulate, din dorinta de a ne aduce contributia la crearea unei lumi mai bune.
Participam constant la training-uri, workshop-uri si seminarii sustinute de maestrii spirituali, dar si de profesori ce pun accent mai mult pe partea fizica ,pentru a ne intregi bagajul de cunostinte.

Grija permanenta pentru o alimentatie sanatoasa, cunostintele dobandite in India despre alimentatia ayurvedica si studierea nutritiei in Romania au facut posibila creare unor programe de food coaching si care vin in intampinarea persoanelor care vor sa slabeasca, sa aiba un stil de viata sanatos, sa se pregateasca pentru o eventuala sarcina sau pur si simplu simt nevoia de o detoxifiere a organismului.

1
an essay writing a dissertation abstract resume editing research paper writing service case study essay perfect essay writing papers for money online paper writer critical essay example writing essay assignment service write my essays college entrance essay essay helper essay writer online cheap college research papers

Copyright © 2015 Toate drepturile rezervate. Lifeyoga.