leti
MEET YOUR TEACHER
Letitia Serban

Letitia Serban este o mama dedicata, o prezenta calda si iubeste sa lucreze cu copiii. Preda yoga si mindfulness in cadrul gradinitei particulare unde este angajata, a parcurs numeroase seminarii de dezvoltare personala si cursuri de yoga, din dorinta de a impartasi bucurie si lumina in jurul ei, avand convingerea ca poate da mai departe cu multa iubire tot ceea ce a invatat.

A absolvit cursurile de yoga pentru copii Mirador Yoga and Creativity School si Yoga Teacher Training-ul de 200 H din cadrul Indian Yoga Academy by Fitness Scandinavia School.

Din dorinta de a acumula cat mai multe cunostinte pe care sa le impartaseasca mai departe participa la cursuri, seminarii si retreat-uri de yoga si dezvoltare persoanala.

1
an essay writing a dissertation abstract resume editing research paper writing service case study essay perfect essay writing papers for money online paper writer critical essay example writing essay assignment service write my essays college entrance essay essay helper essay writer online cheap college research papers

Copyright © 2015 Toate drepturile rezervate. Lifeyoga.